dijous, 30 de maig del 2013

Necessitat de descansar


Què bé que es dorm quan un es pot tapar!! Què bé que estaré aquest 2013, l'any sense estiu... Descansaré...

6 comentaris:

  1. He trigat 6 mesos a descobrir-te. I ho faia a quarts de dues de la nit, quan m'he llevat a les 6. Apa que ja té conya, la cosa.
    T'escric des del perfil de la feina, però em fa mandra canviar-lo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. "Nunca es tarde si la dicha es buena" ;-))

      És que m'agrada molt tenir blogs de diferents colors i amb tipus de lletres variats... i, mira, un dia, aquest blog es va fer sol... i jo el vaig adoptar, pobret ;-))

      Aquesta nit no he dormit gens, i ara no sé què fer... ja veuràs que em vindrà son al mig del carrer, o en plena classe...

      Elimina
    2. Doncs hi erem les dues. Aquesta és una època on tinc moolta feina i vaig anar a dormir a les 3( ja veus que l'hora en que et vai deixar el comentari no és habitual en mi) i em vaig llevar a les 6. I després de corcoll tot el dia fins que cap a 2/4 11 el meu cos va dir PROU.
      I avui santrnemhi, ahhhh!

      Elimina
    3. Vas dormir tres hores? Això per mi encara és pitjor... Jo ni tan sols em vaig ficar al llit. Vaig passar la nit fent la revista i cap a quarts de vuit del matí vaig esmorzar, després vaig fer altres coses, em vaig dutxar... i vaig empalmar un dia amb l'altre. Si m'arribo a ficar al llitet, no m'hagués pogut llevar al cap de tres hores ;-)) Hauria anat tot el dia zombie :-)

      Però pensa que si hi ha feina és una bona notícia... mira-ho així, xiqueta ;-))

      Elimina
  2. Potser tu no te'n recordes, o ni havies nascut, però fa uns anys, amb la conya del volcà islandès de nom impronunciable, també van dir el mateix, i al final vam passar calor igual.

    ResponElimina
    Respostes
    1. M'ho ha explicat la mama!! ;-))

      També m'ha dit que fa molts anys, però moooooooooooooooolts, no havies nascut ni tu, ni ella, ni el papa, ni tan sols els meus avis! Era l'any 1816 hi va haver un estiu sense estiu... i Mary Shelley va escriure Frankenstein!!

      Elimina