dimarts, 9 de juny del 2015

La mami està rara...


... ja no té tantes ganes de riure i jugar com abans. Està cansada... potser serà perquè fa molta calor. Diu que no té ànims per fer coses. No sé què vol dir "ànims".

6 comentaris:

  1. Això de vegades va a temporades, petita. La vida dels grans no sempre és fàcil, però pot canviar en un moment, qui sap si alguna bona alegria pot tornar-li les ganes de fer coses.

    ResponElimina
  2. La calor no l'ajuda, segur, a la teva mami no li agrada la calor, però segur que quan s'adapti una mica tornarà a jugar i a riure...

    ResponElimina
  3. Senyor XEXU! Senyora CARME!!
    Abans la mama ha rigut molt! Ha vist una noticia que diu que uns volen que busquin pels calaixos de la taula del despatxet del senyor Mas una Declaració d'Independència... jo no entenc massa, però ella reia i deia "aquests de Vox, hahahaha quin ridícul!" i ha rigut molt i jo estava contenta perquè ella reia :-))

    ResponElimina
  4. Crec que has de dir al teu mami que t'agrada molt quan somriu i que quan ella hi és tot s'il·lumina, perquè és una persona molt activa i amb una gran imaginació ... segur que si l'hi dius s'oblidarà una miqueta de la calor i el somriure tornarà als seus llavis.

    Aferradetes a totes dues! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja li he dit, senyora LLUNA! :-))
      Això que s'il·lumina no ho vaig entendre massa però li vaig dir que m'agrada quan somriu i va somriure hehehe
      Aferradetes (ja sé què vol dir, que li vaig preguntar a la mama) moltes aferradetes!

      Elimina