dissabte, 6 de juliol del 2013

No... no pot ser... no :-(


Diuen que les nenes maques no ploren... Jo m'he esforçat molt, molt... però és que això que m'ha passat és terrible!... No volia plorar, però em cauen les llàgrimes... Ho sento.

El meu Windows Live Mail ha desaparegut... Ja no puc fer entrar els correus per la mateixa porta. La llibreta de direccions només la recupero amb hotmail. Tinc un embolic de correus que ja he importat i he exportat suficients elements com per reanimar l'economia grega, portuguesa i espanyola... Quin desastre!

Això sí, l'ordinador va ràpid, no fa soroll, ja no sembla una estufa, no es penja... però... però... què serà de mi sense els mails? Tan ben endreçadet que ho tenia!

Mamaaaaaaaaaaaaa jo vull el meu correu com abaaaaaaaaaaans

9 comentaris:

  1. Què vol dir que ha desaparegut? No s'ha transformat en l'outlook? Van fer el canvi fa un temps, però hi ha l'opció de conservar-ho tot com estava. I si és un error del teu compte, segur que pots demanar que te'l restableixin. Només de llegir-t'ho ja esgarrifa, a mi em maten si se'm carreguen el compte, que allà és on guardo els mails.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Resulta que per poder migrar del Live Mail a l'Outlook necessitaria tenir instal·lat el Live Mail... i ja no ho deixa fer.
      Recordes com en vaig ser de tossuda de voler canviar-me a la nova interfície de Blogger? Doncs amb això també estava esperant al darrer minut i ara no em deixa fer-ho.

      De totes formes, entrant per "hotmail" sí que he pogut recuperar el compte meu de "Miss Marple" i, gràcies a Déu, tota la llibreta de direccions (ufffffffff!) però tot el de Tinet està perdut. És més, he estat potinejant tant també amb la web de Tinet que ara hi ha uns mails que se m'han perdut DEFINITIVAMENT.

      La vida és bonica, però complicada...

      Elimina
  2. Em sembla que en Xexu i tu parleu de coses diferents. El correu web hotmail ha passat a correu web outlook però això no vol dir que s'hagi perdut res. El que jo he entès que t'ha passat és que se t'ha desconfigurat el Windows Live que és un programa que s'instal·la dins del PC i que serveix per tenir tots els correus web units en un sol lloc. Sí és això sento no poder ajudar-te perquè jo no l'he fet servir mai aquest programa ni cap de semblant pel meus correus :-((

    ResponElimina
  3. Ho sento noieta!! Sort encara que tens a Miss Marple!! :)

    Uns bessets perquè no ploris!!

    ResponElimina
  4. ohhhh, quina llàstima! però potser encara es pot arreglar. Jo ho tinc tot al l'Outlook però no el del hotmail sinó el de l'ordinador ( el de l'office de tota la vida) i em faria moooolta ràbia que em passes això. Plora tranquil·la que de vegades va bé desfogar-se.

    Ps. diga-li a la mama que tregui la verificació de paraules, que m'està fent tornat boja. ;)

    ResponElimina
  5. MAC, LLUNETA, MIREIONA.- Eeeeeeeeeeeo!! Crec que ho tinc arreglat. No sé com ho he fet, però he aconseguit que m'entrin missatges de Tinet per l'Outlook aquest hehehe...
    He tocat tantes coses que segur que en alguna dec haver encertat ;-))

    Ep! No sabia que tenia posada la verificació de paraules!! La mama l'acaba de treure! ;-))

    Gràcies, gent gran, sou tots bons! ;-))

    ResponElimina
    Respostes
    1. Genial, un tema solucionat. Ara només cal trobar el moneder. M'imaginava que la mama no s'havi fixat amb la verificació, a ella em sembla que tampoc l'hi agrada massa

      Elimina
  6. :) arribo tard i per sort sembla tot resolt... plorar no va malament, a vegades, relaxa i anima i tot... :DDD

    Aram, nineta, em fas molta pena amb aquesta casor i aquest gest com desesperat...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Fa una llastimeta aquesta foto... M'agafen ganes d'abraçar-la fort i fer-li molts petonets i, després, fer-la jugar amb alguna cosa que l'entretingui i li agradi ;-))

      Elimina