dijous, 30 de maig del 2013

Doncs ja dormiré avui...


Aquesta nit passada es van oblidar de portar-me al llitet i em vaig quedar aquí, fent dibuixets per la revista parroquial. Quan el papi s'ha llevat li he dit que tenia gana. Llavors m'han donat esmorzar i m'han tornat a deixar per aquí. La mama ha parlat amb un senyor que es metge i li ha preguntat si em podia passar alguna cosa i li han dit que, per una nit, no passa res.

Ara segueixo fent dibuixets...

Necessitat de descansar


Què bé que es dorm quan un es pot tapar!! Què bé que estaré aquest 2013, l'any sense estiu... Descansaré...

dimarts, 28 de maig del 2013

Tot a punt!


Ja m'estic provant la robeta per aquest estiu!! M'agrada molt!! ;-))

dijous, 23 de maig del 2013

M'agrada el temps que fa...


Avui ha fet un dia molt maco. Sol, solet... fresqueta, airet. Si, airet d'aquell bo, que es fa notar però sense arribar molestar.
No podria ser així tot l'estiu?

dimarts, 21 de maig del 2013

No tinc ganes d'escombrar...


El problema és que hauria de saber passar les obligacions per davant de les coses que més m'agraden... Retallar, dibuixar, pintar, llegir, escoltar música, jugar amb l'ordinador... i no sé posar per ordre les coses que he de fer.

Un cop fet tot allò que és obligació, potser gaudiria més dels jocs...

Ara, quan faig el que m'agrada, sempre penso en tot el que hi ha pendent per fer...

dijous, 16 de maig del 2013

Dinerons


Ahir per la tarda vaig fer molts negocis! Van venir a buscar els dos clauers nous de les cases rurals (12 Eurus) i després, a la cafeteria del davant de la Parròquia, mentre esperava que fossin les 7 per la Catequesi vaig vendre quatre polseres!! quatre!! (20 Eurus) tres a una catequista i una a la mestressa de la cafeteria... A més una altre catequista me'n va encarregar dues més (10 Eurus)... Mai havia fet un negoci tan rodó en una tarda!! ;-))

dilluns, 13 de maig del 2013

Pobre de mi!


Sé que és molt fastigós el que diré... però sóc una autèntica fàbrica de mocs... Tornem-hi amb el Flumil... al final ja no em farà res :-(

dissabte, 11 de maig del 2013

Estic una mica malalta


Avui ja estic més bé, però ahir vaig estar molta estona al llitet i quan em vaig llevar, ja era per la tarda i vaig estar ben abrigadeta amb la Miguelina dormitant al sillonet. El millor de estar una mica malalt és que et cuiden molt bé :-)

dimecres, 8 de maig del 2013

El millor que poden fer és...



És deixar-me una bona estona amb una taula buida i que jo pugui omplir de papers, pintures, tisores i tota mena de materials de manualitats... fent ben bé el que em doni la gana...